Ravnatelju Petrušiću uručeno priznanje za implementaciju projekta

 

Ministarstvo obrazovanja, znanosti, kulture i športa HNŽ u suradnji sa Pedagoškim zavodom Mostar i Zavodom za školstvo Mostar, te uz podršku međunarodne organizacije Save the Children uspješno je implementiralo obuku nastavnika-učitelja u sklopu projekta “Jačanje socijalnog uključivanja – jednako i kvalitetno obrazovanje za podršku uspješnog razvoja djece sjeverozapadnog Balkana 2016. – 2018.”

U projektu je sudjelovalo 525 sudionika s područja županije, a 57 učitelja i nastavnika bili su realizatori obuke. Promocija postignutih rezultata kroz ovaj projekt održana je u Osnovnoj školi „Zalik“, a uz prezentaciju postignutih rezultata, dr. sc. Rašid Hadžović, resorni ministar, uručio je priznanja najuspješnijim školama, pojedincima i trenerima, navodi se na web stranici Ministarstva obrazovanja, kulture, znanosti i športa.

Među dobitnicima priznanja bili su Osnovna škola Bijakovići, kao jedna od šesnaest najuspješnijih škola, i naš ravnatelj  Pero Petrušić, kao jedan od pet uspješnih ravnatelja.

 

You may also like...