Oproštaj od učenika 9. razreda
šk. 2019./20. god.

When life gives you lemons, make a lemonade!!!
I napravili smo limunadu, pa se umjesto uživo pozdravili video pozivom preko ekrana. Nema veze, glavno da smo svi živi i zdravi🙂.
Doviđenja društvo staro, čekaju vas nove staze. Sretno i neka vas čuva dragi Bog!!!

Pozdravno pismo

Draga djeco,
kad je započela ova školska godina, nitko od nas nije mogao pretpostaviti da će završiti na ovaj način. No, to je život, često nas iznenadi i ne da nam ono što želimo, već ono što trebamo. Zato ćemo ovu školsku godinu i vaše osnovnoškolsko obrazovanje završiti na ovaj način, preko ekrana.
Ponekad se možda činilo kako smo na suprotnim stranama, kako se ne razumijemo i nikako ne možemo naći zajednički jezik, ali smo uvijek na kraju dana znali što smo jedni drugima.
Lijepo je bilo odrastati s vama, gledati kako se pretvarate u prave male ljude, kako učite gradivo, i ono još važnije, kako učite biti ljudi. Ono što bismo voljeli da ponesete iz ove škole je ljudskost, činjenica da smo svi jednaki i da čovjek čovjeku mora biti brat, ne vuk.
Vi ste budućnost, na vama je da mijenjate svijet. Kako??? Trudite se svaki dan biti bolja verzija sebe i svijet će tako postajati bolje mjesto za život. Mislite globalno, djelujte lokalno. Ako nekom ne možete pomoći, ne odmažite.
Život je pred vama, raširite svoja krila i letite, prigrlite svoje mladenačke snove i hrabro koračajte naprijed!! !Nikad ne posustajte i ne brinite ako uvijek ne ispadne onako kako ste zamislili, u tome je čarolija života.
Puno sreće, zdravlja, ljubavi i uspjeha u daljnjem školovanju žele vam vaše razrednice Ružica i Anita!!!

You may also like...