Priredba učenika naše škole „Ususret Božiću“


Svečana priredba učenika naše škole održana je 20. prosinca 2017. s početkom u 12 sati. Pomno pripremljena priredba od raznih sekcija koje se održavaju u našoj školi na obostrano zadovoljstvo učenika, nastavnika i roditelja razveselila je sve prisutne, u adventskom duhu u iščekivanju Božića.
Nizale su se razne pjesme Zbora OŠ Čerin, recitacije učenika recitatorske sekcije, igrokazi učenika dramske sekcije, stari narodni plesovi folklorne sekcije i mnoštvo drugih zanimljivosti koje su učenici pomno pripremali sa svojim nastavnicima na vannastavnim aktivnostima.
Na kraju je kreativna i poljoprivredna sekcija prezentirala svoje radove svim prisutnima uz humanitarnu prodaju svojih radova za daljnji rad navedenih sekcija.
Osim toga za sve prisutne u ovakvom hladnom danu učenici i nastavnici pripremili su topli čaj i slasticu, te pozvali sve prisutne na prijateljsko druženje u holu škole.
Jedna lijepa „Božićna priča“ odigrala se pred našim očima sa toplim željama za božićne blagdane i sretnim novogodišnjim počecima u II. obrazovnom razdoblju.

You may also like...